Φόρμα σύνδεσης

Η ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης σε συνεργασία με την Ε.Ε.Τ.Α.Α., υλοποίησε Επιμορφωτικές Διαδικτυακές Συναντήσεις με θέμα «Διαχείριση Δημοσίων Συμβάσεων (Ν. 4412, όπως ισχύει) Μελετών και Έργων για τις Τεχνικές Υπηρεσίες των Δήμων της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης».

Στόχος των διαδικτυακών συναντήσεων ήταν η επικαιροποιημένη ενημέρωση και επιμόρφωση των υπηρεσιακών διοικήσεων, καθώς και των αρμοδίων στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στις Δημόσιες Συμβάσεις Έργων και Μελετών.

Έμφαση δόθηκε στο Ν. 4782/2021 «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη, τις υποδομές και την υγεία», με τον οποίο επήλθαν σημαντικές αλλαγές στο νόμο 4412/16, με στόχο την απλοποίηση διαδικασιών και την επιτάχυνση της εξέλιξης των δημοσίων Συμβάσεων Έργων και Μελετών.

Οι επιμορφωτικές Συναντήσεις διεξήχθησαν διαδικτυακά:

α) την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 – 13.00 για τους εργαζόμενους στις Τεχνικές Υπηρεσίες των Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας

β) την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 – 13.00 για τους εργαζόμενους στις Τεχνικές Υπηρεσίες των Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ροδόπης 

Κατεβάστε υλικό από το επιμορφωτικό εξ αποστάσεως πρόγραμμα: