Φόρμα σύνδεσης

Η ΠΕΔ ΑΜΘ σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συγκεκριμένα με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, στο οποίο ανέθεσε την Έρευνα για την «Οργάνωση και αξιοποίηση των δημοτικών αθλητικών υποδομών στην Αν. Μακεδονίας και Θράκη», σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής
 
Από την Επιστημονική Ομάδα του Έργου θα παρουσιαστούν συνοπτικά: 
 
Α) ο τελικός πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας για Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις (για ανοιχτές-κλειστές εγκαταστάσεις και κολυμβητήρια),
Β) η καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων και η προοπτική ανάπτυξης αυτών,
Γ) προτάσεις μοντέλων διοίκησης αθλητικών  οργανισμών για τους  Δήμους της ΑΜ-Θ, 
Δ) προτάσεις πιθανών συνεργασιών των Δήμων της ΑΜ-Θ με λοιπούς φορείς,
Ε) προτάσεις ανάπτυξης ασφαλών αθλητικών γεγονότων και εγχειρίδιο ελέγχου διεξαγωγής.
Ζ) η διαδικασία εκπαίδευσης των στελεχών για την οργάνωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
 
Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να συμμετάσχει η πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του. 
 
Με το παρόν προσκαλούνται να παρευρεθούν ή να συμμετάσχουν διαδικτυακά τα αιρετά και τα υπηρεσιακά στελέχη όλων των Δήμων της ΑΜ-Θ που είναι αρμόδια για ζητήματα αθλητισμού. Επιπλέον, μπορούν να παρευρεθούν ή να συμμετάσχουν διαδικτυακά και στελέχη Αθλητικών Συλλόγων στους οποίους παραχωρούνται για χρήση δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.